Translata v Auparku

Pridajte sa ku 8 000 podnikateľom, marketérom a manažérom a získajte praktické tipy z oblasti prekladov a podnikania v zahraničí.
Preskúmajte Translata Brífing
ecommerce biznis preklady webstránok

Presťahovali sme sa z Drieňovej, aby sme boli bližšie našim klientom. Klientov, ktorí využívajú služby úradných prekladov iste poteší, že iba pár metrov od našej kancelárie sa nachádza kancelária notára, ktorá im promptne vyhotoví úradne overené kópie dokumentov.

Nájdete nás na 1. poschodí administratívnej budovy Aupark Tower na adrese Einsteinova 24, 851 01 Bratislava. Vedú k nám aj dvere z nákupnej pasáže z 1. poschodia pri obchodoch CCC a C&A. Nasledujte dlhšiu chodbu a po ľavej strane uvidíte dvere do našej recepcie. Naše telefonné číslo je +421 2 3214 3131. 

Translata sídlo na google maps

Ak by ste si chceli pozrieť navigáciu trasy prostredníctvom Google Maps, kliknite na odkaz nižšie:

TRANSLATA NA GOOGLE MAPE

It's a dream come true for me to work for a company where I trust the people and the services 100%. Peter Drucker was right about one thing: "The best way to predict the future is to create it," which is why it'll be my pleasure to brief you on the future direction of the translation sphere as well as the hidden pitfalls of marketing.